Bootcamp… lekker naar buiten of gewoon binnen!

Lekker naar buiten? Wilt u niet vastzitten aan een abonnement of pakket? Dan raden wij onze bootcamp aan! Onze bootcamp lessen zijn laagdrempelig en in groepsverband traint u zowel de conditie als kracht. We hanteren verschillende trainingsmethodes om het lekker afwisselend te houden. Hardlopen, intervaltraining, fitnessoefeningen en kickboksoefeningen in de gezonde buitenlucht waarbij u u laat verrassen door attributen als bankjes, stoepranden, paaltjes, hekjes, grasvelden en heuvels. Maar ook indoor kunnen wij voor u een leuk bootcamp programma maken! De bootcamplessen maken u sterk, u wordt zowel lichamelijk als mentaal fit en het geeft u een flinke dosis energie! Een perfecte aanvulling op andere sporten die u wellicht al beoefend.

Hoe goed kent u uw collega’s eigenlijk?

U kent uw collega’s op de werkvloer goed, heel goed zelfs…. denkt u! Wat is er leuker dan elkaar ook eens op een andere manier te leren kennen? Dus kom gezamenlijk in actie! Sta op, weg bij die computer, weg uit het muffe kantoor… zoek met z’n allen de gezonde frisse buitenlucht op of kom knallen bij ons in de zaal! Door middel van onze leuke afwisselende bootcamp bouwt u gezamenlijk aan de conditie, het is een gezonde teambuilding en door de trainingen voelen u en uw collega’s zich fitter, vitaler, sterker en vol energie kunt u een werkdag prima volhouden! Geen after-lunch dip meer… lekker trainen in de buitenlucht of in de dojo!

En waarom bootcamp bij Kickboxing Fearless?

Wij weten uit eigen jarenlange ervaring als geen ander, hoe men de conditie op pijl moet brengen en in shape moet komen. Die kennis integreren wij in de bootcamp trainingen zodat er maximaal resultaat is. En natuurlijk op een super leuke en afwisselende manier! Je wordt fitter en je valt af indien nodig, zonder dat je het misschien in de gaten hebt, hoe fijn is dat?!

Rooster/Time table

 


KLIK HIER

Fearless #9 (volgt nog)

 
Ons eigen kickboksgala

KLIK HIER

Ladies Only

 
Geen mannen in de zaal...Ladies Only!

KLIK HIER

Contact

 

Dave Davis (Eigenaar + trainer)
06-11267821

Nicole Davis (Financiele administratie)
info@kickboxingfearless.nl

Volg ons op Instagram

Volg ons op Facebook

Fearless leden/members/los miembros

Leslocatie

 

Schoolstraat 6
2242 KH Wassenaar

('Het Dorpscentrum')

Gratis parkeren op loopafstand.

KLIK HIER en bekijk onze locatie

PROEFLES?

 

GRATIS PROEFLES - FREE TRIAL - CLASE DE PRUEBA GRATUITA?

Neem even contact op voor een gratis proefles:
Dave Davis: 06 - 1126 7821
Nicole Davis: info@KickboxingFearless.nl

Wij spreken, we speak, hablamos:
Nederlands, English, Español

Sponsors

 
Het wedstrijdteam heeft een sponsor.

KLIK HIER en zie wie de sponsors zijn.