Aangesloten bij

Kickboxing Fearless is een serieuze kickboksschool met ervaren trainers op het gebied van kickboksen (maar ook ervaring met MuyThai, boksen, taekwondo en karate). Dave Davis is in het bezit van een officieel erkend trainersdiploma.

Keurmerk Vechtsport Autoriteit

Vanaf 1 september is het voor vechtsportscholen verplicht om het Keurmerk Vechtsportautoriteit te hebben als ze willen meedoen aan wedstrijden.
Het Keurmerk Vechtsportautoriteit is een initiatief van de Nederlandse Vechtsportautoriteit, gesteund door het ministerie van VWS, NOC*NSF Centrum Veilige Sport, en alle sportbonden die zich bezighouden met kickboksen, thaiboksen en mma in Nederland.

Fearless kickboxing Keurmerk VA

FOG

De Federatie Oosterse Gevechtskunsten (FOG) is een vereniging die is opgericht in 1982 met als doel een federatief verband te vormen van de landelijke sportbonden op het gebied van de (toen voornamelijk Oosterse) gevechtskunsten.

Wij vinden het belangrijk dat er regels zijn bij het kickboksen waarbij ook sterk wordt gelet op de vechters, zoals het verplicht stellen van hoofdbescherming voor de jeugd. Derhalve hanteren wij de richtlijnen die zijn opgesteld door de FOG.

FOG

NOC NSF

Tevens is Kickboxing Fearless officieel licentiehouder/promotor welke toestaat om zelfstandig kickboksgala’s te organiseren en te promoten. Alle evenementen staan dan ook onder streng toezicht van de FOG, lid NOC NSF.

NOC NSF

Wil je ook een keer mee trainen. Kom een keer langs.