Huisregels

Deze regels zijn van toepassing op alle leden maar ook gasten, jeugd + recreanten + wedstrijdvechters voor-, tijdens- en na afloop van de trainingen en activiteiten in de sportschool of andere locatie waar activiteiten plaatsvinden.

 1. De lessen beginnen op tijd. We verwachten dat de leden ook op tijd zijn. Als leden verwachten dat ze te laat komen, dan melden ze dat vooraf bij de trainer (van leden die deelnemen aan wedstrijden verwachten wij tevens dat zij zich bij de trainer vooraf afmelden als ze niet komen trainen). Sanctie bij te laat komen zonder bericht: 100 push-ups of 50 burpees,
 2. Er wordt met gepaste -schone – sportkleding getraind, een T-shirt en een korte broek of trainingsbroek. Het is niet toegestaan met ontbloot bovenlichaam te trainen. Dames (jong en oud) dragen een wielrenbroekje/legging o.i.d. onder een wijd sportbroekje / kickboksbroekje. Te strakke, te korte, te sexy kleding is niet toegestaan.
 3. Omkleden in de kleedkamer, niet in de lounge!
 4. Kickboksen wordt op blote voeten beoefend.
 5. Minimale standaard benodigde en verplicht te dragen benodigdheden zijn: bokshandschoenen (al dan niet met bandage/binnenhandschoen), scheenbeschermers, bitje, tok.
 6. Voeten en handen zijn gewassen.
 7. Nagels van de voeten dienen kort geknipt te zijn.
 8. Eventuele bandages dienen aangebracht te zijn voor de aanvang van de les.
 9. Het dragen van kruis- en gebitsbescherming is tijdens de training verplicht.
 10. Sieraden, horloges en piercings mogen tijdens het sporten niet gedragen worden. Voor aanvang van de les dienen deze te worden af- of uitgedaan. Als dat niet mogelijk is dienen ze te worden afgeplakt. Het dragen van een beugel, contactlenzen of bril tijdens de training is geheel voor eigen risico.
 11. Deelnemers dienen lichamelijke klachten (oude en nieuwe blessures, hoofdpijn, misselijkheid enz.) voor aanvang van de les te melden zodat de trainer hier rekening mee kan houden.
 12. Kauwgom, snoep en eten is verboden tijdens het sporten.
 13. Eigen waterflesjes meenemen (gratis te vullen op de locaties).
 14. Geen drinken op de mat.
 15. Toeschouwers praten, roepen, corrigeren, zwaaien etc. niet naar leden die aan het sporten zijn.
 16. Leden kunnen tijdens de training niet zomaar weglopen om te gaan drinken of om naar het toilet te gaan of voor andere zaken. Er dient eerst toestemming te worden gevraagd aan de trainer.
 17. Respecteer medeleerlingen en de trainer, wees sportief en toon zelfbeheersing. Kickboxing Fearless behoudt zich het recht om leden die storend of afwijkend gedrag vertonen (zowel voor, en/of tijdens en/of als na de lessen / activiteiten) te verwijderen uit de les, dan wel van de trainingslocatie. Dit kan tevens resulteren in een eenzijdige beëindiging van het lidmaatschap door Kickboxing Fearless.
 18. Houd rekening met elkaars gewicht, leeftijd, geslacht, niveau, achtergrond, blessures etc.
 19. Trainingen gebeuren alleen in groepsverband volgens het rooster; het is niet mogelijk om ‘vrij’ te trainen.

En tot slot…. wees sportief, enthousiast en vrolijk, want kickboksen is FUN!

Wil je ook een keer mee trainen. Kom een keer langs.