Afvallen of aankomen met onze sportdietiste! Gratis programma!

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Kickboxing Fearless werkt samen met een professionele sport diëtiste

We bieden een 13 weeks programma aan, waarin je samen met haar aan de slag gaat om jouw specifieke doelen te bereiken. Dat kan zijn afvallen maar ook aankomen. Of als wedstrijdvechter eens heel bewust naar jouw voedingspatroon te kijken. Of wellicht is uw zoon of dochter iets te zwaar? Ook dan zijn er mogelijkheden. De ingeschakelde diëtiste is gespecialiseerd in overgewicht, ondergewicht maar denk ook aan andere zaken zoals diabetes, hoge bloeddruk e.d.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text] Het programma van 13 weken bevat o.a.:

  • een individuele intake door de diëtist (hierin worden zowel persoonlijke als medische vragen gesteld).
  • Een BIA meting (lichaamssamenstelling, vetmassa, spiermassa).
  • Een individueel voedingsadvies, persoonlijk dagmenu
  • Individuele doelen worden in overleg besproken
  • Groepssessies met relevante thema’s
  • Iedere 2 weken voortgangsgesprekken, en worden eventuele doelstellingen aangepast
  • Tips hoe om te gaan met feestdagen/vakanties e.d.
  • Omgang met omgeving/steun omgeving
  • Eind intake en wederom BIA meting

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text] Het traject kost € 150,- en wordt door de meeste verzekeringsmaatschappijen vergoed. Oftewel… het kost jou dan dus niets, het gaan van het eigen risico af.Je kunt dit zelf navragen bij jouw eigen verzekering of even jouw polis er op nalezen.

Maar let wel… check jouw eigen polis om precies te weten wat er wordt vergoed. Overbodig om te vermelden dat iedereen (man/vrouw) met het traject kan mee doen, ook als je bv geen cardio les volgt maar alleen kickboksen. Ook voor wedstrijdvechters die moeite hebben met een goede voeding/planning etc. is het een aanrader want ze is een gespecialiseerde sport diëtiste.   Wil j e mee doen? Stuur ons dan een mailtje. Je kunt elk moment instromen. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”9424″ alignment=”center” style=”vc_box_rounded” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]